Spar POP TV

Urša Kunz

Uršo je na podjetniško pot pripeljala ljubezen do prijateljice, ki se je soočila s hudo boleznijo. Medtem, ko ji je Urša v bolnišnico dostavlja kakovostne obroke iz svojega ekološkega posestva Trnulja, se ji je porodila podjetniška zamisel. 

Iz stranskega produkta pri proizvodnji tofuja, sta nastala Zrolanc – zamrznjen sojin zavitkek z jabolki in orehi ter Pečenjaka – zamrznjena sojina polpeta v vegetarijanski in mesni različici. Oba izdelka sta izdelana ročno in pripravljena iz sestavin, pridelanih brez GSO. 

Urša Kunz

Spoznajte izdelke

Trnulja, bio sojini izdelki

Bio sojini izdelki s posestva Trnulja, slovenske ekološke turistične kmetije, so pripravljeni ročno, iz sestavin, pridelanih brez GSO. Osnovna sestavina za oba izdelka je okara – stranski produkt pri proizvodnji tofuja. Na voljo so Zrolanc, zamrznjen sojin zavitek z jabolki in orehi, ter Pečenjaka, zamrznjena sojina polpeta v vegetarijanski in mesni različici.

Več o blagovni znamki
Trnulja, bio sojini izdelki

Spoznajte zgodbe podjetnikov

Video vsebine

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

pred 1 tednom

#startajslovenija

startajslovenija ZA SLASTNA DRUŽENJA  Sladko-kisla ali barbecue ? O...
startajslovenija ZA NAJMLAJŠE RAZISKOVALCE Iščeš darilo za otroka,...
startajslovenija Z NJIVE DO MIZE  Dobrih 20 minut vožnje iz centra...
startajslovenija Zavrti si video in pokukaj v delček zakulisja 6. s...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.