Spar POP TV
Urša Kunz

Podjetnik

Urša Kunz

Z njive do mize

Z njive do mize

Posestvo Trnulja je del največje evropske verige ekoloških hotelov De Bio Hotels. Njihova proizvodnja deluje po načelu »z njive do mize«.  Ekološka soja zraste na poljih posestva, kjer jo sami požanjejo, posušijo, očistijo ter predelajo v tofu in okaro. Vse sestavine, ki jih uporabijo, so ekološko certificirane in pridelane brez GSO. 

Preprost način priprave

Preprost način priprave

Zamrznjene bio sojine polpete, ki so na voljo s slanino in v vegetarijanski različici, lahko pripravite v ponvi ali v pečici. 

Postrezite jih hladne ali tople, z omako po želji. Sojin zavitek pa lahko pripravite v pečici, ali ga skuhate na sopari. Postrezite ga z vanilijevo kremo ali jabolčno čežano in stepeno sladko smetano.

Od prijateljstva do podjetniške ideje

Od prijateljstva do podjetniške ideje

Ideja za bio sojine izdelke se je podjetnici Urši Kunz porodila, ko je za bolno prijateljico pripravljala zdrave obroke. Niti sanjalo se ji ni, da bo iz plemenitega dejanja nastala podjetniška ideja za okusna ekološka izdelka, ki ju bo ponudila vsej Sloveniji.