
Janko Barbiš
Kaj storiš, ko si zaželiš dobrega, a naravnega kečapa in ga na policah trgovin ne najdeš? Janko Barbiš je stvari vzel v svoje roke. Že med epidemijo ga je odneslo v kmetijstvo, v Istri je najel njivo, posadil svoje prve paradižnike San Marzano in iz njih začel izdelovati domače pelate Istrijanko.
Zato je bil korak do lastnega domačega kečapa zelo lahek. Najprej je s kečapom napolnil le eno stekleničko. Ker je ta pošla v enem dnevu, je vedel, da je odkril novo poslovna priložnost. Rodila se je znamka domači ketchup Istrijanko.

Spoznajte izdelke
Istrijanko, Domači kečap
Domači kečap Istrijanko je odgovor za vse, ki iščejo kečap brez konzervansov. Je domač, naraven in slasten izdelek, ki je – kot pravi Janko – dovolj kakovosten, da si ga ob pomfriju prav vsak privošči brez slabe vesti.
Več o blagovni znamki
Bodite del nove sezone Štartaj Slovenija!
Razvijate izdelek, ki bo prepričal gledalce POP TV in navdušil naše kupce?