Spar POP TV
Janko Barbiš

Podjetnik

Janko Barbiš

Kečap brez »keča«

Kečap brez »keča«

Istrijanko kečap je popoln dodatek k jedem za vse, ki obožujejo paradižnik in želijo lokalno pridelane izdelke. Zaradi doma pridelanih sestavin in nižje vsebnosti sladkorja, je še posebej primeren za otroke.

Samo zreli, ročno obrani San Marzano paradižniki

Samo zreli, ročno obrani San Marzano paradižniki

Glavna posebnost kečapa Istrijanko je v uporabi svežih, zrelih in ročno obranih San Marzano paradižnikih, pridelanih v Dragonji. Ti so naravno sladkega okusa, kar omogoča pravi okus z manj dodanega sladkorja v končnem izdelku.

Skrbna predelava iz pravih sestavin

Skrbna predelava iz pravih sestavin

Klasični kečapi so večinoma narejeni iz koncentrata. Proces izdelave Istrijanka pa vključuje mletje svežih paradižnikov s česnom, koncentriranje mase, dodajanje začimb in pasterizacijo. Vse sestavine izvirajo iz lokalnih kmetij, piko na i doda sol sol Piranskih solin.