Spar POP TV

Daša Korže

Daša je že od malih nog čutila neizmerno ljubezen do štirinogih ljubljenčkov. Po študiju zootehnike se je specializirala za prehrano živali in kmalu ugotovila, da je ponudba zdrave pasje hrane na slovenskem trgu zelo okrnjena. Odločila se je, da bo svoje znanje uporabila za razvoj inovativnega izdelka in vsem pasjim lastnikom ponudila kakovostno nadomestilo doma pripravljeni hrani za pse. Ustvarila je hrano za pse Feedko iz mesa, žit in zelenjave. Pasjo hrano Feedko lahko svojim kosmatincem ponudite v treh okusih: govedina in riž, govedina in ovseni kosmiči ter puran in ovseni kosmiči. 

Daša Korže

Spoznajte izdelke

Feedko, hrana za pse

Hrana za pse Feedko vsebuje popolno kombinacijo puranjega ali govejega mesa, žit in zelenjave za več obrokov. Namenjena je vsem, ki želite svojim štirinožnim ljubljencem ponuditi le najboljše. Ker ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in ojačevalcev okusa, je več kot odlična alternativa predelani pasji hrani.

Več o blagovni znamki
Feedko, hrana za pse

Spoznajte zgodbe podjetnikov

Video vsebine

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

pred 1 tednom

#startajslovenija

startajslovenija ZA SLASTNA DRUŽENJA  Sladko-kisla ali barbecue ? O...
startajslovenija ZA NAJMLAJŠE RAZISKOVALCE Iščeš darilo za otroka,...
startajslovenija Z NJIVE DO MIZE  Dobrih 20 minut vožnje iz centra...
startajslovenija Zavrti si video in pokukaj v delček zakulisja 6. s...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.