Spar POP TV
Daša Korže

Podjetnik

Daša Korže

Kakovostna alternativa predelani pasji hrani

Kakovostna alternativa predelani pasji hrani

Hrana za pse Feedko vsebuje popolno kombinacijo puranjega ali govejega mesa, žit in zelenjave za več obrokov. 

Namenjena je vsem, ki želite svojim štirinožnim ljubljencem ponuditi le najboljše. Ker ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in ojačevalcev okusa, je več kot odlična alternativa predelani pasji hrani. Feedko vsebuje puranje ali goveje meso, ki kot bogat vir beljakovin omogočata rast ter izgradnjo mišic in celic.

Kosmatincem se bodo cedile sline

Kosmatincem se bodo cedile sline

Pasji gurmani lahko izbirajo med tremi okusi: govedina in riž, govedina in ovseni kosmiči ter puran in ovseni kosmiči. 

Ovseni ali riževi kosmiči z visoko vsebnostjo vlaknin pripomorejo k urejeni prebavi in krepitvi imunskega sistema, hkrati pa so odličen vir energije. Vsak obrok Feedko je obogaten z vitaminsko-mineralnim dodatkom, kar poveča njegovo hranilno vrednost. Feedko je izredno preprost za pripravo, saj vsebini vrečke dodate le toplo vodo in sončnično ali lososovo olje. Zaradi uporabe olj bo dlaka vašega psa bolj sijoča. Za popestritev lahko hrani dodate tudi sveže sadje, zelenjavo in mlečne izdelke.

Najboljše za vaše ljubljenčke

Najboljše za vaše ljubljenčke

Podjetnica Daša Korže, ki je sicer prehranska svetovalka za živali, je na podlagi lastnega raziskovanja in pogovora s strankami ugotovila, da na slovenskem trgu obstaja vrzel na področju ponudbe zdrave pasje prehrane. Zato želi s Feedkom lastnikom psov dati priložnost, da svojim ljubljenčkom ponudijo bolj kakovostno, naravno prehrano.