Spar POP TV

Tjaša Miketič in Tajda Krevh

Tjaša in Tajda sta se spoznali po naključju. Njuni poti sta se prekrižali na študentskem “startup” vikendu, samo leto dni pred prijavo v projekt Štartaj Slovenija. 

Slovenskemu trgu sta želeli ponuditi bolj zdravo alternativo omak za pomakanje, zato sta združili svoje moči in rodile so se omake Dipsi. 

Omake za pomakanje Dipsi so narejene iz naravnih sestavin in so namenjene pomakanju prigrizkov ali pripravi najrazličnejših jedi. Na voljo sta sladko-kisla omaka in medena BBQ dip omaka Dipsi.

Tjaša Miketič in Tajda Krevh

Spoznajte izdelke

Dipsi, omake za pomakanje

Omake za pomakanje Dipsi so nepogrešljive spremljevalke vsake zabave. Vsebujejo izključno naravne sestavine, brez umetnih dodatkov, barvil ali ojačevalcev okusa. Ravno zaradi tega imajo pridih domačnosti – kot bi jih sami pripravili doma. Omake za pomakanje Dipsi vsebujejo zelenjavo, jabolčni kis, začimbe in druge naravne sestavine. Namenjene so pomakanju prigrizkov, uporabite pa jih lahko tudi pri pripravi najrazličnejših jedi.

Več o blagovni znamki
Dipsi, omake za pomakanje

Spoznajte zgodbe podjetnikov

Video vsebine

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

pred 1 tednom

#startajslovenija

startajslovenija ZA SLASTNA DRUŽENJA  Sladko-kisla ali barbecue ? O...
startajslovenija ZA NAJMLAJŠE RAZISKOVALCE Iščeš darilo za otroka,...
startajslovenija Z NJIVE DO MIZE  Dobrih 20 minut vožnje iz centra...
startajslovenija Zavrti si video in pokukaj v delček zakulisja 6. s...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.