Spar POP TV

Tina in Grega Teršek

Tina in Grega Teršek pod znamko Drobtinka ustvarjata ročno narejene, presne, veganske in ekološke izdelke, ki jima sama pravita kar dobrote. Da povpraševanja po presnih dobrotah ne manjka, je Tina ugotovila ob peki presnih tort.

Zato sta si zadala, da ponudbo presnih izdelkov popestrita s s svojimi okusnimi izdelki. Glavna sestavina njunih izdelkov so zemeljski mandlji, ki niso oreški, temveč gomolj rastline tigrova trava. Tako je nastala Moja presna granola, svoje pakiranje pa sta dobila tudi bio moka ter presni prigrizek. 

Tina in Grega Teršek

Spoznajte izdelke

Drobtinka, izdelki iz zemeljskih mandljev

Moja presna granola je hrustljav hranljiv obrok, ki si ga lahko pripravite z rastlinskim napitkom, mlekom, jogurtom ali drugim poljubnim prelivom. Uživate jo lahko tudi naravnost iz vrečke, na poti, izletu ali kar na domačem kavču. Ključna prednost Moje presne granole pred drugimi kosmiči in njim podobnimi izdelki je glavna sestavina, zemeljski mandlji, ki so pravzaprav gomolji rastline tigrova trava ter so bogat vir vlaknin.

Več o blagovni znamki
Drobtinka, izdelki iz zemeljskih mandljev

Spoznajte njuno zgodbo

Video vsebine

Testi izdelkov z Alešom Novakom - 3. sezona

Testi izdelkov z Alešom Novakom - 3. sezona

pred 2 leti

#startajslovenija

startajslovenija [NOVO - BATASTA GIGLI]  Slastna družina brezgluten...
startajslovenija   Izkoristi izjemno priložnost in priljubljene izd...
startajslovenija NOVO!  Testenine iz sladkega krompirja @_batasta_,...
startajslovenija Že veš, da se lahko do 20. marca prijaviš na brezp...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.