Spar POP TV

Teja Bajt

Tejina želja je preprosta – čim večjemu številu otrok približati naravoslovje. Podjetniška ideja se ji je porodila ob pričetku epidemije, ko je morala čez noč ukiniti naravoslovni krožek na 25 osnovnih šolah.  Ustvarila je poučne eksperimente za otroke Innobox. Na voljo so tri različice: »Risalni robotek«, ki otroke popelje v svet elektroinženirstva, s »Čudežno stekleničko« vstopijo v svet kemije, s »Keramičnim obeskom« pa v svet poskusov s kemijskimi molekulami. 

Teja Bajt

Spoznajte izdelke

Innobox, poučni eksperimenti

Innobox ponuja poučne eksperimente za radovedne otroke. Z njimi na igriv način z izvajanjem različnih eksperimentov razvijajo znanje naravoslovja. Izdelki so plod znanja ekipe znanstvenikov in naravoslovcev s pedagoškimi izkušnjami z magistrico znanosti na čelu. Otrokom omogočajo, da lažje odkrijejo svoj talent in interese ter se podajo v prečudovit svet naravoslovja na njim razumljiv način.

Več o blagovni znamki
Innobox, poučni eksperimenti

Spoznajte zgodbe podjetnikov

Video vsebine

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

pred 1 tednom

#startajslovenija

startajslovenija ZA SLASTNA DRUŽENJA  Sladko-kisla ali barbecue ? O...
startajslovenija ZA NAJMLAJŠE RAZISKOVALCE Iščeš darilo za otroka,...
startajslovenija Z NJIVE DO MIZE  Dobrih 20 minut vožnje iz centra...
startajslovenija Zavrti si video in pokukaj v delček zakulisja 6. s...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.