Spar POP TV

Martina Wanis in Jan Šlamberger

Martina in Jan sta z željo po preprostejšem podeželskem življenju zagnala domačo proizvodnjo sladkega krompirja. Kljub vloženemu trudu sta se vedno znova srečevala s pridelkom, ki, zaradi svoje oblike, ni bil primeren za police trgovin. Sklenila sta, da pridelka ne bosta zavrgla in iz njega razvila edinstven izdelek. Po več tednih gnetenja, kuhanja in preizkušanja sta ustvarila brezglutenske testenine iz sladkega krompirja – Batasta. Na voljo so v tradicionalni obliki italijanskih testenin casarecce.

Martina Wanis in Jan Šlamberger

Spoznajte izdelke

Batasta, brezglutenske testenine

Batasta so testenine iz sladkega krompirja, pridelanega in ročno pobranega v Sloveniji. Na voljo so v tradicionalni obliki italijanskih testenin casarecce, skuhane pa so v dveh do treh minutah. Proizvodnja testenin je trajnostno naravnana, saj nastajajo iz tistega sladkega krompirja, ki, zaradi svoje oblike, ni primeren za prodajo v trgovini.

Več o blagovni znamki
Batasta, brezglutenske testenine

Spoznajte zgodbe podjetnikov

Video vsebine

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

ŠTARTAJ SLOVENIJA: Napovednik 6. sezone

pred 1 tednom

#startajslovenija

startajslovenija ZA SLASTNA DRUŽENJA  Sladko-kisla ali barbecue ? O...
startajslovenija ZA NAJMLAJŠE RAZISKOVALCE Iščeš darilo za otroka,...
startajslovenija Z NJIVE DO MIZE  Dobrih 20 minut vožnje iz centra...
startajslovenija Zavrti si video in pokukaj v delček zakulisja 6. s...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.