Spar POP TV

Jasna Grbić

Jasna Grbić se je negi kože po svoji prvi tetovaži skrbno posvetila. Vsaka tetovaža je zelo posebna, koža pa po tetoviranju za čim hitrejše okrevanje potrebuje nego in zaščito. Za svojo tetovažo je Jasna sama ustvarila kakovostno mazilo Tattoo care.

Mazilo Tattoo care je ustvarila z namenom, da bi svoji tetovaži zagotovila kar najbolj dolgotrajno lep videz. To ne le ohranja svež videz barv tetovaže, temveč tudi spodbuja obnavljanje kože, jo globinsko vlaži in pomirja.

Jasna Grbić

Spoznajte izdelke

Tattoo care, mazilo za zaščito tetovaž in krema za zaščito tattoo-ja SPF30+

Tattoo care je ročno izdelano mazilo iz skrbno izbranih sestavin za nego in zaščito kože po tetoviranju. Koža je po tetoviranju razdražena in ranjena ter za čim hitrejše okrevanje potrebuje nego in zaščito. Da bi ohranili prvotni videz tetovaže, je prva nega izjemnega pomena. Mazilo Tattoo care odlično ohranja videz tetovaže, saj lahko s pravilno zaščito njen prvotni videz ohranimo za celo življenje.

Več o blagovni znamki
Tattoo care, mazilo za zaščito tetovaž in krema za zaščito tattoo-ja SPF30+

Spoznajte njeno zgodbo

Video vsebine

#startajslovenija

startajslovenija [NAGRADNA IGRA – kdo bo naslednji HIT PRODUKT?]...
startajslovenija Špela in Andrej Mis, ki ste ju spoznali v 4. sezon...
startajslovenija Ob letošnjih praznikih vam želimo, da si upate n...
startajslovenija [ADVENTNI KOLEDAR @startajslovenija 24]

Za malo k...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.