Spar POP TV

Enisa Brizani

Zanimanje za kemijo je Eniso Brizani pripeljala do poslovne ideje, ki rešuje vsakdanje težave. Ko je raziskovala, kako olajšati simptome utrujenosti in mišičnih krčev pri sinu športniku, je spoznala velik pomen vnosa magnezija v telo.

Odkrila je, da gre za pomemben mineral, ki pomaga tudi pri nespečnosti, izčrpanosti ter lajšanju menstrualnih in mišičnih krčev. Razvila je kremo Magea s kar 40 % magnezijevega klorida, ki odgovori na vse omenjene težave.

Enisa Brizani

Spoznajte izdelke

Magea, magnezijeva krema z eteričnimi olji

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in štirimi različnimi eteričnimi olji: oljem poprove mete, evkaliptusa, zelenke in limonske trave. Ključna sestavina, magnezij, je eden pomembnejših mineralov, ki vpliva na delovanje našega telesa. Sestavine kreme Magea omilijo težave z mišičnimi in menstrualnimi krči ter pomagajo pri nespečnosti, utrujenosti in izčrpanosti.

Več o blagovni znamki
Magea, magnezijeva krema z eteričnimi olji

Spoznajte njeno zgodbo

Video vsebine

#startajslovenija

startajslovenija [NAGRADNA IGRA – kdo bo naslednji HIT PRODUKT?]...
startajslovenija Špela in Andrej Mis, ki ste ju spoznali v 4. sezon...
startajslovenija Ob letošnjih praznikih vam želimo, da si upate n...
startajslovenija [ADVENTNI KOLEDAR @startajslovenija 24]

Za malo k...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.