Spar POP TV

Enisa Brizani

Zanimanje za kemijo je Eniso Brizani pripeljala do poslovne ideje, ki rešuje vsakdanje težave. Ko je raziskovala, kako olajšati simptome utrujenosti in mišičnih krčev pri sinu športniku, je spoznala velik pomen vnosa magnezija v telo.

Odkrila je, da gre za pomemben mineral, ki pomaga tudi pri nespečnosti, izčrpanosti ter lajšanju menstrualnih in mišičnih krčev. Razvila je kremo Magea s kar 40 % magnezijevega klorida, ki odgovori na vse omenjene težave.

Enisa Brizani

Spoznajte izdelke

Magea, kozmetični izdelki z magnezijem

Pod blagovno znamko Magea najdete naravne kozmetične izdelke s 40 % magnezijevega klorida in eteričnimi olji. Ključna sestavina, magnezij, je eden pomembnejših mineralov, ki vpliva na delovanje našega telesa. Kombinacija sestavin omili težave z mišičnimi in menstrualnimi krči ter pomaga pri nespečnosti, utrujenosti in izčrpanosti. Izbirate lahko med kremo Magea s hladilnim učinkom ali kremo Magea HOT, ki ustvarja občutek toplote na koži in povečuje prekrvavljenost.

Več o blagovni znamki
Magea, kozmetični izdelki z magnezijem

Spoznajte njeno zgodbo

Video vsebine

#startajslovenija

startajslovenija @innoboxzabojcek v otroku zbudi radovednost in zan...
startajslovenija Spoznajte prvi znanstveni zabojček za otroke s pos...
startajslovenija @tejabajt je od otroštva sanjala, da bo postala zn...
startajslovenija ŠTARTAJ SLOVENIJA VIDCAST #1 
V tedenskih video po...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.