
Aleksandra Koprivnikar in Andreja Gradišek
Za projektom Sita Ula stojita mati in hči. Začelo se je z Zadrugo Jarina, ki jo je Aleksandra Koprivnikar ustanovila, da bi se strateško lotila zagotavljanja oskrbe z lokalno hrano. Strast do lokalne prehrane in podjetništva je že zgodaj prevzela tudi hčerko Andrejo Gradišek. Skupaj z mamo sta zato nadgradili poslanstvo zadruge, izkoristili medgeneracijske izkušnje in zasnovali nov produkt – liofilizirane juhe Sita Ula. S temi praktičnimi in polnovrednimi obroki skušata koristno porabiti čim več presežkov sezonske zelenjave lokalnih pridelovalcev.

Spoznajte izdelke
SITA ULA, Liofizirane juhe
Sita Ula je sinonim za praktično, hranljivo in lokalno prehransko izbiro. Juhe so večinoma narejene iz lokalno pridelane sezonske zelenjave in slovenskih zelišč, brez konzervansov ali umetnih ojačevalcev okusa. Liofilizacija ohranja hranilno vrednost in okus, embalaža pa zagotavlja dolgo obstojnost. Kot nalašč za tiste s hitrim življenjski tempo, ki pri prehrani niso pripravljeni sklepati kompromisov.
Več o blagovni znamki
Bodite del nove sezone Štartaj Slovenija!
Razvijate izdelek, ki bo prepričal gledalce POP TV in navdušil naše kupce?