Spar POP TV
Aleksandra Lelov

Podjetnik

Aleksandra Lelov

Nova linija negovalnih izdelkov za hišne ljubljenčke Yanika

Nova linija negovalnih izdelkov za hišne ljubljenčke Yanika

V novi, dopolnjeni liniji negovalnih izdelkov za domače ljubljenčke Yanika je na voljo 7 učinkovitih izdelkov iz naravnih sestavin. Vsi izdelki so iz naravnih sestavin, ki so varne za živali, in namenjeni specifičnim potrebam nege tačk, dlake in kože kosmatincev.

Sprej za dišečo dlako, ki nevtralizira neprijeten vonj, ter losjon za nego suhe in srbeče kože se hitro vpijeta in ne mastita dlake, uporabite pa ju neposredno na kožuhu, brez izpiranja. 

Štartaj Slovenija

Za umivanje tačk in dlake štirinožnih prijateljev so na voljo štirje izdelki. Milo v trdi obliki učinkovito očisti tačke in je primerno za pogosto uporabo. Šampon v trdi obliki ohranja PH kože, nežno umije in neguje dlako ter je primeren za vse tipe dlak. Za specifične težave s prhljajem in alergijami je na voljo šampon z aktivnim ogljem, proti bolham pa šampon z naem oljem, ki deluje kot naraven insekticid. Izdelki ne vsebujejo alkohola, parabenov in umetnih dišav.

Antibakterijsko čistilo pa poskrbi za čistočo mačjih stranišč, kletk in habitatov malih živali.

Naravno pršilo za tačke Yanika

Za čiste tačke in vesele repke poskrbi pršilo Yanika, popolnoma naravno pršilo, ki ne draži kože kosmatincev.

Naravno pršilo za tačke Yanika
Naravno pršilo za tačke Yanika
Naravno pršilo za tačke Yanika
Štartaj Slovenija

Naravno pršilo za tačke Yanika je Aleksandra Lelov predstavila v 3. sezoni Štartaj Slovenija. Gre za povsem naraven izdelek veganskega izvora, izdelan iz kokosovega olja, negovalne aloe vere in eteričnega olja sivke. Z njim boste iz tačk domačih ljubljenčkov zlahka in učinkovito odstranili umazanijo ter zagotovili, da vstopijo v hišo ali stanovanje brez, da bi tja prinesli nesnago. Zaradi svoje formule ima pršilo poleg čistilnega tudi negovalni in antiseptični učinek. Z redno uporabo pršila Yanika ne poskrbite samo za čistočo, temveč tudi za zdrave in negovane blazinice, kožo in dlako.