Spar POP TV
Kakovostne in trajnostne sestavine

Kakovostne in trajnostne sestavine

Pri izboru sestavin so sledili trajnostnemu vidiku. Ena izmed glavnih sestavin o namreč kavne luščine, ki bi jih kot stranski produkt praženja kavnih zrnc sicer zavrgli. Kofein v kavnih zrnih je antioksidant, ki kožo navlaži in pomaga ohranjati njeno napetost.

Svojo kožo lahko razvajate s 3 različnimi pilingi

Svojo kožo lahko razvajate s 3 različnimi pilingi

Izbirate lahko med tremi različicami izdelka. Piling »Vanilija latte« z vonjem kokosa in vanilije vsebuje kokosovo olje in moko. Ker so sestavine zmlete bolj nežno, je primeren tudi za občutljivo kožo. Piling »Tropski cocktail« poleg osnovnih sestavin vsebuje tudi mangovo maslo, ki kožo globinsko navlaži in pospeši proizvodnjo kolagena. Piling »Jutranji shot« z vsebnostjo alg spirulina kožo globinsko očisti, medtem ko bela glina kaolin pospešuje prekrvavitev kože.Vzemite si trenutek zase 

Vzemite si trenutek zase 

Podjetnici Nina Štefe in Tjaša Smuk sta na lastni koži izkusili, da je na poti do uresničitve poslovnih ciljev pomemben tudi čas zase. Z mislijo na okolje sta ustvarili kremni piling za telo Bossy Cafe, ki kožo nahrani in neguje, hkrati pa ne obremenjuje okolja.