Spar POP TV
Živa Pogačnik

Podjetnik

Živa Pogačnik

Zivabowl Zlati vir mladosti

Zivabowl Zlati vir mladosti

Zlati vir mladosti je mešanica za hitro pripravo napitka s kurkumo in kozjim mlekom v prahu. Kurkuma v kombinaciji z izbranimi začimbami prijetno pogreje telo. Obogaten je s kolagenom za ohranjanje mladostnega videza, oplemeniten pa je tudi z magnezijem ter vitaminom B6 in vitaminom C, ki vplivajo na zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti. Poleg ajurvedskega učinka kurkume, je kremast napitek s ščepcem pikantnega ingverja posebno doživetje tudi za vaše brbončice. Za pozitivne učinke kurkume je potrebno pri zaužitju dodati maščobe. Prav v ta namen Zlati vir mladosti vsebuje MCT in kozje mleko v prahu, za pripravo kremastega napitka pa zato potrebujete le vodo. Ker je priprava hitra in enostavna, bo napitek zagotovo postal del vašega večernega rituala. Kombinacija začimb poskrbi za eksplozijo okusov, ki poteši željo po sladkem in to brez dodanih sladkorjev.

Uravnotežene malice Zivabowl

Uravnotežene malice Zivabowl

Zivabowl je mešanica različnih semen, oreškov in sadja za hitro pripravo uravnoteženega obroka brez žit in dodanega sladkorja. Zivabowl, bogata z vlakninami, omega 3 maščobami in beljakovinami, je hranljiva malica, ki napolni z energijo. Z dodatkom vode ali mleka po izbiri obrok pripravite v dveh minutah. Na policah lahko izbirate med štirimi okusi obroka Zivabowl: malina, cimet, črni ribez in kakav.

Kadar imamo čas le za hitro malico, sladico ali pa načrtujemo uravnotežen obrok, s katerim vzdržujemo zdravo prehranjevanje ali dieto, je Zivabowl optimalna izbira.

Štartaj Slovenija

Osnovna sestavina so semena in oreški, ki so bogat vir zdravih omega maščobnih kislin, zato ugodno vplivajo na zbranost pri delu ali učenju. Mešanici je dodan še indijski trpotec, ki je bogat z vlakninami in ugodno vpliva na delovanje črevesja. Vse glavne sestavine tvorijo hranljiv obrok, brez praznih kalorij in rafiniranega sladkorja, ki dajejo telesu energijo za optimalno delovanje. Obroki so priročno pakirani v vrečkah, zato si jih lahko pripravite tudi v službi ali na počitnicah. Pripravite lahko topel ali hladen obrok tako, da vsebini vrečke primešate od šest do osem jušnih žlic tekočine po izbiri. Primešate vodo, mleko, jogurt, rastlinski napitek ali sladko smetano in počakate dve minuti, da se zgosti. Z dodatki po svojem navdihu si lahko vsak dan pripravite drugačno kombinacijo okusov.