Spar POP TV
Bio sadni namazi Mr. & Ms. Jam

Bio sadni namazi Mr. & Ms. Jam

Mr. in Ms. Jam so bio sadni namazi v štirih okusih. Spoznajte Ms. Jam, ki vsebuje 99% sadni delež in je brez dodanih sladkorjev. Predstavlja se v dveh okusih, jagoda in malina. Če imate raje breskve ali gozdne borovnice, izberite sadne namaze Mr. Jam. Pohvalijo se lahko z 90% sadnim deležem. Skupaj so družina sadnih namazov brez konzervansov, arom in dodanih barvil.

Štartaj Slovenija

Le kakovostno in na soncu dozorjeno sadje je tisto, ki so ga uporabili za pripravo sadnih namazov Mr. in Ms. Jam. V kozarčku sadnega namaza Ms. Jam je kar 99 % sadja - božanskih jagod ali malin. Dodani sta le datljeva pasta, ki je nadomestek rafiniranega sladkorja, in agar agar, kot veganska alternativa želirnim sredstvom. Pristen okus po sadju ima tudi Mr. Jam, ki vsebuje 90 % sadnega deleža mamljivih gozdnih borovnic ali sočnih breskev. Sadne namaze Mr. in Ms. Jam lahko v kuhinji uporabite čisto po svojem navdihu. Brez slabe vesti si jih lahko privoščite na kruhu, palačinkah, z njimi popestrite zajtrk z jogurtom ali pa jih uporabite pri peki slaščic. Prav vsi okusi sadnih namazov Mr. in Ms. Jam imajo bio certifikat. Pripravljeni so brez dodanih konzervansov, arom ali barvil.

Marmela, namaz iz mleka s sadjem in oreški

Marmela, namaz iz mleka s sadjem in oreški

Marmela ni niti marmelada, niti mlečni namaz, je nekaj vmes. Ta edinstven namaz odlikuje velik del sadja in oreškov ter dodano slovensko mleko. Marmelo lahko namažemo na palačinke ali kruh, dodamo kavi ali sladoledu, okusna pa je tudi preprosto po žlici. Na voljo so okusi lešnika, jagode, breskve, maline, borovnice, vsi pa so izdelani brez ojačevalcev okusa, barvil ali umetnih dodatkov. Vse vrste Marmele so izdelane brez ojačevalcev okusa, barvil in umetnih dodatkov. 

Sadne marmelade kot iz otroštva

Sadne marmelade kot iz otroštva

Iz svežega sadja, ki je na drevesu do optimalne zrelosti, pa so pripravljene marmelade Uroš in Valentina v okusih breskev, jagoda, malina, marelica in sliva. Vse so pripravljene po določenem postopku termične obdelave, s katerim ohranijo vse naravno prisotne vitamine in minerale ter barvo in vonj po svežem sadju. 

Sadni sirupi Uroš & Valentina

Sadni sirupi Uroš & Valentina

Sadni okusi svežega sadja pa so tudi glavna sestavina sirupov Uroš in Valentina. Primerni so za pripravo osvežilnih pijač in kotejlov, uporabite pa jih lahko tudi kot preliv k pecivu in sladoledu. Tudi ta izdelek je brez dodanih konzervansov, arom in ojačevalcev okusa. Na voljo v okusih pasijonke in limonske trave.