Spar POP TV
Žitni obroki Mul'c instant

Žitni obroki Mul'c instant

Za uravnotežen obrok brez kuhanja  je na voljo Mul’c instant. Otroci si ga lahko pripravijo sami, njegov okus z lešniki in kakavom pa bo všeč tudi starejšim sladkosnedom. Osnova Mul’c instant obrokov so bio ovseni kosmiči, ki imajo nizek glikemični indeks, zato ostanemo siti dlje časa. Ko jim dodamo tekočino se takoj omehčajo in nastane kremasta struktura obroka. Vse sestavine so naravne in bio certificirane. Za okus so dodani bio kakav ali bio lešniki, namesto belega sladkorja, pa je dodan bio kokosov sladkor. Hladen ali topel Mul’c instant obrok pripravite tako, da 6 žlicam mešanice dodate 250 ml mleka ali rastlinskega napitka, premešate in brez kuhanja uživate v uravnoteženem obroku, ki je vir beljakovin in prehranskih vlaknin. Mešanica je na voljo v velikem, 500-gramskem pakiranju. 

Žitni obroki Mul'c

Žitni obroki Mul'c

Mul’c je bio žitni obrok, ki ga z dodanim mlekom ali rastlinskim napitkom pripravite v nekaj minutah. Vsebuje le naravne sestavine, brez konzervansov, običajnega namiznega sladkorja, umetnih barvil ali arom. Bio ovseni kosmiči v Mul’ce vnesejo vlaknine in obogatijo njihov okus. Pirin zdrob jih bogati z beljakovinami, kokosov sladkor pa je prijeten nadomestek običajnega namiznega sladkorja. Preprost obrok, poln dobrote in hranljivih sestavin, je na voljo v petih različnih okusih. Lahko izberete okus s slovenskimi orehi ali se predate lešnikom, ki so prava poslastica. Za ljubitelje kokosa je na voljo okus z bio kokosom, za bolj sladkosnede pa bio kakav ter zasanjano sadje. Tako lahko otrokom in sebi zagotovite naraven in kakovosten zajtrk, malico ali večerjo, ob tem pa pozabite na umetne sestavine. 

Kakavov napitek Mul'c

Kakavov napitek Mul'c

Bio mešanica za pripravo kakavovega napitka Mul'c je manj mastna alternativa podobnim napitkom, ki je sladkana s kokosovim sladkorjem. Uporabite ga lahko tudi za izboljšanje okusa pri smutijih, muslijih, kot posip na mlečnih obrokih, pri peki piškotov in peciva.