Spar POP TV
Vrhunska sladica kar doma

Sladica, ki si jo po navadi privoščite ob posebnih priložnostih, vam je zdaj na voljo za preprosto pripravo doma – za posebne priložnosti ali pa razvajanje s čokolado kar tako.

Ker je Moj Sufle predpripravljena in globoko zamrznjena sladica iz 72-odstotne temne čokolade, za pripravo ne potrebujete spretnosti kuharskega mojstra. 

Sam svoj sufle mojster

Dva modelčka, ki ju dobite v enem pakiranju, odmrznjena spečete v pečici na programu ventilatorske peke in po 15 minutah pečenja postrežete na krožniku. Ker je priprava tako hitra, vam ostane več časa za dekoracijo sladice. Po želji ga lahko postrežete s kepico sladoleda, stepeno smetano ali sadjem.

Sam svoj sufle mojster
Sam svoj sufle mojster
Sam svoj sufle mojster
Čokoladno razvajanje v trenutku

Moj Sufle je pripravljen iz kakovostne temne čokolade, jajc, masla, sladkorja in koruznega škroba, ne vsebuje pa moke in žit.

Čeprav ne vsebuje konzervansov in ojačevalcev okusa, ga lahko v zamrzovalniku hranite eno leto od datuma proizvodnje, odtajanega v hladilniku pa pet dni. Najbolj praktično pri vsem pa je, da se z Mojim Suflejem priprave te vrhunske sladice skrajša za eno uro, privoščite pa si jo lahko, kadar želite in čisto po svojem okusu.