Spar POP TV
Vrhunska sladica kar doma

Vrhunska sladica kar doma

Sladica, ki si jo po navadi privoščite ob posebnih priložnostih, vam je zdaj na voljo za preprosto pripravo doma – za posebne priložnosti ali pa razvajanje s čokolado kar tako.

Ker je Soulflé predpripravljena in globoko zamrznjena sladica iz 72-odstotne temne čokolade, za pripravo ne potrebujete spretnosti kuharskega mojstra. 

Sam svoj sufle mojster

Dva modelčka, ki ju dobite v enem pakiranju, odmrznjena spečete v pečici na programu ventilatorske peke in po 15 minutah pečenja postrežete na krožniku. Ker je priprava tako hitra, vam ostane več časa za dekoracijo sladice. Po želji ga lahko postrežete s kepico sladoleda, stepeno smetano ali sadjem.

Sam svoj sufle mojster
Sam svoj sufle mojster
Sam svoj sufle mojster
Čokoladno razvajanje v trenutku

Čokoladno razvajanje v trenutku

Soulflé je pripravljen iz kakovostne temne čokolade, jajc, masla, sladkorja in koruznega škroba, ne vsebuje pa moke in žit.

Na voljo so Soulflé z 72-odstotno temno čokolado, LCHF Soulflé brez sladkorja in lešnikov Soulflé. 

Čeprav ne vsebuje konzervansov in ojačevalcev okusa, ga lahko v zamrzovalniku hranite eno leto od datuma proizvodnje, odtajanega v hladilniku pa pet dni. Najbolj praktično pri vsem pa je, da se čas priprave te vrhunske sladice skrajša za eno uro, privoščite pa si jo lahko, kadar želite in čisto po svojem okusu.