Spar POP TV
Medenke voščenke

Medenke voščenke

Medenke voščenke so izdelane iz 100-odstotno naravnih sestavin, slovenskega čebeljega voska in naravnih pigmentov. So povsem varne za otroška ustvarjanja in dovolj mehke, da se barvni pigment lepo prenese na papir. Poleg standardne velikosti v 13 živih barvah, je na voljo tudi komplet krajših in debelejših voščenih barvic za najmlajše umetnike – Medenke voščenke Junior v 7 barvah.

Te so oblikovane za malčke od 1 do 3 let starosti, ki voščenke držijo z dlanjo in ne med prsti. So povsem varne za uporabo, pri njihovem razvoju pa so sodelovali likovni pedagogi in vzgojiteljice v vrtcih. Izdelane so iz čebeljega voska, ki bi v podjetju Medenka sicer ostala neuporabljena surovina pri izdelavi izdelkov iz medu. Za razliko od parafinskega voska, je čebelji vosek popolnoma varen, ima prijeten vonj, rumenkasto-rjavo barvo in je celo užiten. Medenke voščenke so trajnostni izdelek, saj njihova proizvodnja ne obremenjuje okolja, na voljo pa so v reciklirani kartonski embalaži.

Medenka, med z okusom

Medenka, med z okusom

Medenka je naravna sladkarija, narejena le iz dveh sestavin, domačega slovenskega medu in sadja. Na voljo je v 4 sadnih okusih: cvetlični med, pomaranča, jagoda in limona. Predstavlja moderen, naraven in zabaven način sladkanja za naše najmlajše in mlade po srcu. Ne vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil, želatine ali drugih umetnih snovi in predstavlja boljšo alternativo ostalim sladkarijam. Dodano sadje je obdelano s postopkom liofilizacije, ki ohrani 97 % vitaminov, ena Medenka na dan pa zadostuje priporočeni dnevni količini medu.

Zaradi praktične embalaže si jo lahko preprosto privoščite kjerkoli in kadarkoli, vmešate jo lahko tudi v čaj ali z njo posladkate smuti, limonado ali ostale napitke.

Medeno-sadni namazi

Medeno-sadni namazi

Medeno-sadni namazi Medenka so na voljo v dveh okusih: cvetlični med in pomaranča ter cvetlični med in borovnica. Za razliko od večine marmelad, ne vsebujejo rafiniranega sladkorja, želatine in prekuhanega sadja, v katerem se pri prekuhavanju uniči večina naravno prisotnih vitaminov in mineralov. Sestavljeni so zgolj iz dveh naravnih sestavin, slovenskega cvetličnega medu in liofiliziranega sadja, ki je obdelano na tak način, da ohrani kar 97 % vseh vitaminov in mineralov. Prav tako pa pri pripravi namazov medu ne segrevajo na temperaturo nad 37 stopinj Celzija, kar pomeni, da ohrani prav vse svoje naravne kvalitete. Namažite jih na kruh ali palačinke, vmešajte v jogurt ali skuto ali uporabite kot preliv za mlečni riž in sadne solate.