Podjetnik
Malner cider je na voljo v dveh različicah – Malner Auster cider s 4,4 ‰ alkohola in Malner Bora cider s 5,8 ‰ alkohola. Oba vsebujeta vsaj 90 % sadni delež jabolk, pridelanih v sadovnjaku na Primorskem. Prav uporaba lokalnih surovin in obrtniška (kraft) proizvodnja ločujeta Malner cider od konkurenčnih pijač in mu dajeta trajnostni pečat.
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
Zaupanje v neizkoriščen potencial slovenskega sadjarstva in ljubezen do pijače cider sta bila glavna motiva za sestro in brata, Majo in Boštjana Pečarja, da sta ustvarila blagovno znamko Malner cider. Njun cider si privoščite, ko si zaželite osvežitve ali kot alternativno vinu in pivu. Odlično se prileže tudi ob različni hrani.
Razvijate izdelek, ki bo prepričal gledalce POP TV in navdušil naše kupce?