Spar POP TV

Zamrznjeni deserti La Popsi

Sadni zamrznjen desert La Popsi je pripravljen iz svežega sadja ter brez umetnih barvil in konzervansov, obljublja pa ogromno zabave in nič slabe vesti. Izredno velik delež sadja poskrbi za vnos vitaminov kot poletna osvežitev ali popestritev, ko palčko raztopite v čaju ali drugi pijači. 

Ne vsebuje glutena ali laktoze, zato ne bo nihče prikrajšan za dobroto okusov. Zamrznjen desert La Popsi je na voljo v okusih od popolnoma sadnih mešanic: mango, pomaranča-limona, ananas-kivi, bezeg-malina, banana-kakav, pasijonka-metin čaj do sadno-mlečnih okusov jogurt-borovnica in jogurt-jabolko ter alkoholnega luksuza z okusom mojita, ki bo prvovrstna sprostitev za odrasle.  

Zamrznjeni deserti La Popsi
Zamrznjeni deserti La Popsi
Zamrznjeni deserti La Popsi
Sorbeti La Popsi

Sorbeti La Popsi

Sorbet La Popsi je na voljo v 4 okusih: hruška, mandarina, mango in malina, ki je z dodatkom medu edini La Popsi sorbet, ki ni veganski. Vsi štirje okusi sorbeta so narejeni iz najboljšega sadja. Kot pri ostalih La Popsi izdelkih, tudi tu ni dodanega sladkorja, konzervansov in umetnih barvil.

Preden začnete uživati La Popsi sorbet, ga vzamete iz zamrzovalnika in počakate od 5 do 10 minut. La Popsi svetuje, da si ta čas vzamete zase tako, da zaprete oči in naredite 10 globokih vdihov.

Pomislite na 10 super stvari v življenju (La Popsi sorbet je seveda ena izmed njih) in na obraz narišete nasmeh. Zdaj ste pripravljeni na La Popsi razvajanje brez slabe vesti! :)

Bonboni La Popsi

Bonboni La Popsi

Da bi La Popsi lahko vzeli s seboj v torbici, šolski torbi ali nahrbtniku kamorkoli, se je sadni družini pridružil La Popsi BON BON.

To so sadni koščki iz sadja najboljše kakovosti in so boljša alternativa sladkarijam, zato jih lahko brez slabe vesti ponudite svojim najmlajšim. Izbirate lahko med tremi sadnimi okusi bonbonov v vrečki: jagoda, banana in ananas.