Spar POP TV
Nina Slapšak

Podjetnik

Nina Slapšak

Linija naravnih čistil Odori

Linija naravnih čistil Odori

Nova linija naravnih čistil Odori vključuje 4 čistila za različne površine, s katerimi učinkovito in na okolju prijazen način očistite dom. Narejena so na rastlinski osnovi, vse sestavine pa so biorazgradljive in prijazne do okolja. Čistilo za toaletno školjko Odori je na voljo je v embalaži iz reciklirane plastike. Formula je zasnovana tako, da na na naraven način učinkuje proti nečistočam, vodnemu kamnu in neprijetnemu vonju. Gel nanesete neposredno v školjko in pod rob, pustite delovati nekaj minut, nato ščetkajte in splaknite školjko. Učinkovito deluje brez fosfatov, klora, belil, amoniaka in drugih škodljivih snovi za vodne organizme. Poleg tega so v liniji štirih naravnih čistil  še univerzalno čistilo z vonjem poprove mete, čistilo za kopalnico z vonjem rožmarina in detergent za ročno pomivanje posode z vonjem cvetlice

Okolju prijazna embalaža za ponovno polnjenje

Dodatno lahko za okolje skrbite tako, da embalažo Odori ponovno uporabite in jo s čistili napolnite na eni izmed 6 polnilnih postaj Odori v trgovinah Interspar: Citypark, Šiška in Vič v Ljubljani, Europark v Mariboru, Qlandia v Kranju in BTC v Murski Soboti.

Okolju prijazna embalaža za ponovno polnjenje
Okolju prijazna embalaža za ponovno polnjenje
Okolju prijazna embalaža za ponovno polnjenje
Naravni pralni praški Odori

Naravni pralni praški Odori

V 2. sezoni projekta Štartaj Slovenija smo spoznali popolnoma naravni pralni prašek v gelu za strojno in ročno pranje belega in občutljivega barvastega perila. Ne vsebuje fosfatov, encimov, konzervansov, barvil, alkoholov in drugih alergenih sintetičnih dodatkov, zato deluje nežno na kožo ter razvaja čute z vonji limonske trave in sivke. Prašku ni treba dodajati mehčalca, saj že sestavine same mehčajo vodo in perilo, trdovratne madeže pa odstranite tako, da na njih pred pranjem nanesete Odori prašek, pustite delovati 10-15 minut, zdrgnite na mestu madeža in dobro sperite. Z vonjem limonske trave vas razvajata prašek za občutljivo barvno in belo perilo. Belo in barvno perilo boste lahko prav tako oprali s praškom z vonjem sivke.

Ostali izdelki za dom

Na voljo so tudi čistilo za steklene površine z vonjem limete in čistilo za talne površine z vonjem sladke pomaranče. Pranje posode v pomivalnem stroju bo bolj trajnostno z detergentom za strojno pomivanje, trdovratni madeži pa bodo uspešno odstranjeni s pomočjo odstranjevalca z vonjem limete.

Ostali izdelki za dom
Ostali izdelki za dom
Ostali izdelki za dom
Mila in balzami

Mila in balzami

Med naravnimi izdelki Odori so tudi balzam za ustnice frangipani, ki zaščiti, navlaži ter spodbuja obnavaljanje ustnic, in mila z rožmarinom, sivko in ognjičem.

 

Higiensko pršilo in pršilo z naravnimi rastlinskimi eteričnimi olji

Higiensko pršilo in pršilo z naravnimi rastlinskimi eteričnimi olji

Razpršilo z antibakterijskim učinkom Odori, ki pomaga ohranjati higieno rok, je obogateno s pomirjujočimi in vlažilnimi aktivnimi sestavinami, ki preprečujejo izsušitev kože. Uporabite ga, ko na voljo nimate mila in tekoče vode – preprosto popršite po rokah in vtrite do suhega. Izdelek ima svež zeliščni vonj, je veganski in vsebuje BIO sestavine.

Na voljo je tudi izdelek za nego in naravno zaščito kože vseh, ki radi bivajo v naravi. Pršilo z naravnimi rastlinskimi eteričnimi olji je na voljo v praktični 100 ml embalaži in je narejeno na osnovi rastlinskih in eteričnih olj. Na kožo deluje prijetno in jo odišavi. Dodana eterična olja imajo komarjem in mrčesu neprijeten vonj.