
Nova omaka Alla Luigi napoletana
Z dobro mero vztrajnosti, pravo mešanico začimb in nekaj ustvarjalnosti pa gre vse malo lažje. Tega recepta se drži tudi podjetnik in kuhar Luigi Petrella, ki je neizogibno situacijo obrnil sebi v prid in nas presenetil z novo okusno omako. Alla Luigi predstavlja paradižnikovo omako napoletano, ki je že na policah trgovin Interspar.

Zvest svojim vrednotam, je Luigi vedno kuhal omake iz sezonske zelenjave. Pred izzivom se je znašel, ker ena izmed glavnih sestavin omake veganski ragu, melancan, trenutno ni več v sezoni vrtnin, zato se je odločil pripraviti novo. Navdih za njo je črpal iz svoje mladosti, ki jo je preživel v italijanskem mestu Neapelj.

Tako je nastala Alla Luigi napoletana, klasična italijanska paradižnikova omaka s česnom in začimbami. Preprosta veganska omaka je idealna za dni, ko vam zmanjka časa ali navdiha za kuhanje, ni pa vam vseeno za kvaliteto sestavin. Pa dober tek!
